На журналистически въпрос, свързан с публикация на вестник Ди Велт, че България

...
На журналистически въпрос, свързан с публикация на вестник Ди Велт, че България
Коментари Харесай

БСП отново отрече България да е изнасяла оръжие за Украйна

На журналистически въпрос, обвързван с публикация на вестник " Ди Велт ", че България е " страната, която скрито избави Украйна ", депутатът от " Българска социалистическа партия за България " Иван Ченчев съобщи в Народното събрание, ч е " няма нито един изнесен патрон " за Украйна.

Имаше парламентарен надзор, тук беше служебният министър на стопанската система, той удостовери - няма нито един изнесен патрон за Украйна. Това са обстоятелствата, уточни Ченчев.

Депутатът разяснява и тематиката за третия мандат. Цяла България знае, че ние имаме Национален съвет, сподели Ченчев и добави, че на него би трябвало да решат какво се прави с мандата и с кого да приказват. В момента тече подготовката за него, сигурно ще има полемики, диспути вътре, в които всеки ще си каже какво мисли по въпроса, добави депутатът. По думите му няма нищо необичайно, по този начин действат постоянно.

Три месеца всички политически сили приказват, че третият мандат е претрупан с очакване, в този момент призовахме за три дни малко повече самообладание, с цел да можем умерено да си свършим работата и да решим накъде ще върви освен партията, само че и страната в тази ситуация с третия мандат, сподели още Ченчев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР